U web verzijama Photoshop i Illustrator programa moći ćete da izvodite osnovna uređivanja i da sarađujete sa drugima

 

Adobe je objavio da je napravio značajan iskorak u dovođenju Photoshop-a i Illustrator-a na web.

Ideja nije da vam se iz web interfejsa ponude sve funkcije uređivanja slika kao što su u desktop verzijama Photoshop i Illustrator programa. Adobe radi na tome da se vašim saradnicima omogući da u pregledaču otvore i pogledaju vaš rad kako bi vam upućivali komentare. To podsjeća na ono što možete da radite sa Google Docom.

Trenutno je moguće vaš rad uskladištite u Adobe Creative Cloud i omogućite svima da ga otvore od bilo kuda. Jedino šta im je potrebno je desktop ili iPad aplikacija.

Sada će vaše kolege sa Photoshopom ili Illustratorom biti u mogućnosti da pogledaju šta ste radili. Moći će i da komentirišu direktno u pregledaču bez potrebe da preuzmu aplikacije ili pretplate na Creative Cloud.

Osim osnovnih kolaboracijskih alata, Adobe će ponuditi i neke osnovne alate za uređivanje koji će vam omogućiti, kako kažu, „male tweakove i brza uređivanja“.

Nove opcije su zasad u testnoj fazi i dostupne su kroz betu za Photoshop unutar Creative Cloud aplikacije, ili kao privatna beta za Illustrator.

Ukoliko želite, možete zatražiti pristup u beta testiranje putem ovog linka.

(Vidi)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.