Šareni, raspjevani i veseli trolovi se vraćaju u fantastičnom filmu „Trolovi – Svjetska turneja“ i stižu u bh. kina

 

Premijera animiranog filma „Trolovi – Svjetska turneja“ počinje 27. septembra u kinima Cineplexx Palas Banja Luka i Plaza Mostar.

Karte za premijeru su puštene u prodaju, pa savjetujemo da ih nabavite na vrijeme i pogledate među prvima najveseliji film ove godine! Sjajna muzika, nove avanture i lude trolovske frizure obećavaju nezaboravni provod, koji se mora doživjeti na velikom platnu.

 

O filmu

 

Anna Kendrick (Ana Štajdohar) i Justin Timberlake (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog muzičkog filmskog hita iz 2016. godine: „Trolovi – Svjetska turneja“.

U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena. Oni žive u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni su jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Sada će njihov svijet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.

Od 1. oktobra, preslatki Trolovi stižu u kina na redovne repertoare, a biće dostupni i u sinhronizovanoj i u titlovanoj verziji. Trejler filma možete pogledati u videu ispod.

(Una film)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.