EA uklanja tri Battlefield naslova iz prodaje ove godine

 

Ove nedjelje, EA je najavio planove za uklanjanje nekoliko igara. Iako su planovi za uklanjanje Mirror’s Edge-a naizgled poništeni, tri Battlefield naslova će i dalje biti uklonjena iz prodaje kasnije ove godine, uključujući i veoma omiljene Bad Company naslove.

Battlefield Bad Company 1 i 2 su najpoznatiji po svojim zvezdanim kampanjama. Fanovi se nadaju Bad Company 3 već mnogo godina u ovom trenutku, ali DICE tek treba da preispita ideju. Uz to, EA je osnovala novi studio 2022. godine, posebno za rad na budućem Battlefield sadržaju za jednog igrača, tako da tu postoji neki budući potencijal.

Pročitajte još: Zvanično počelo testiranje igre Counter-Strike 2 – besplatna zamjena za CS:GO | video

Počevši od 28. aprila, Battlefield 1943 i Battlefield Bad Company 1 i 2 biće uklonjeni sa digitalnih izloga, a onlajn usluge će postati offline 8. decembra 2023. To znači da više nećete moći da igrate multiplayer na zvaničnom serveru.

Iako mod za više igrača više neće funkcionisati kao nekada, ako kupite igre pre nego što budu uklonjene iz prodaje, i dalje ćete moći da igrate singlplejer kampanje.

(Play!Zine)

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.