Bayonetta 3 igra, jedna od najvećih ekskluziva na Nintendo Switchu, napokon je dobila i trejler za gameplay

 

Nintendo je, kako je vrijeme prolazilo, pružao malo ili nimalo informacija u vezi novog nastavka popularne igre Bayonetta, ali od najave Bayonetta 3 igre, odnosno od 2017. godine zvanične informacije su bile šture.

Srećom, Nintendo Direct je nedavno pružio nove informacije. Sada je potvrđeno da će Bayonetta 3 na tržišta izaći 2022. godine, a novi trejler za gameplay otkriva obilje uzbudljivih aspekata igre.

Video počinje prikazivanjem prizora grada koji se nalazi na rubu kataklizme. Tu vojnici koji se bore protiv ogromnog čudovišta i kada se čini da nema nade, na pozornicu stupa Bayonetta, spremna da spasi stvar. Ona nosi drugačiju odjeću i ima novu frizuru, što je u stvari normalno, budući da se njezin izgled pomalo mijenja iz igre u igru.

Vidimo u videu i da Bayonetta izvodi različite comboe, svoj popularni ”Witch Time”, nove sposobnosti i još mnogo toga. Bayonetta se bori s malim neprijateljima u bliskim područjima poput vlakova, ali i protiv ogromnih čudovišta. Vidimo da lik koristi poziv za pomoć u borbi i moramo priznati da sve zajedno izgleda odlično i onako kako smo naučili u Bayonetta igrama.

Obožavatelji serijala vjerojatno će biti uzbuđeni ovim trejlerom, naročito jer mnogi nisu očekivali da će vidjeti Bayonettu 3 na Nintendo Direct-u.

Zanimljivo je da se napomene da je Nintendo odlučio spremiti svoj trejler za “još jednu stvar” sa ovom igrom. Ranijih godina Nintendo bi ovdje prikazivao igre poput nastavka The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Međutim, Nintendo je odlučio izlaganje da završi sa s Bayonettom 3. Sve ovo dokazuje da Nintendo ima vjere u igru i nada se da će izazvati uzbuđenje do lansiranja igre sljedeće godine.

Treći nastavak Bayonetta igre izaći će ekskluzivno za Nintendo Switch konzolu iduće godine.

(PC Chip)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.