BIOSTAR je lansirao B660T-SILVER Mini-ITX LGA1700 kompatibilnu  matičnu ploču.

Uključeno je kompaktno, ali čvrsto kolo za napajanje i ogroman aluminijski hladnjak koji se sastoji od dva bloka. Krug napajanja je Dr.MOS specifikacija koja uključuje MOSFET-ove visoke i niske strane, kao i upravljačke sklopove, kao što su „Super Durable Solid Caps“, koji imaju dvostruko duži vijek trajanja od standardnih čvrstih kondenzatora, i „Super Durable Inductor ,“ koji potiskuje gubitak energije. Korišteni su visokokvalitetni materijali.

BIOSTAR B660T-SILVER
BIOSTAR B660T-SILVER

Memorijski slot je DDR4 x 2, sa brzinom do 5.000 MHz i kapacitetom do 32 GB. PCI-Express 4.0 kompatibilni M.2 slot x 2 nalaze se na prednjoj i zadnjoj strani ploče za skladištenje, a prednja strana uključuje hladnjak koji takođe služi za hlađenje čipseta. Nadalje, slot za proširenje uključuje PCI-Express 5.0 (x16) slot sa Iron Slot Protection zahtjevima.

Nadalje, mreža ima 2,5 gigabitni LAN od Realtek RTL8125B, a audio ima 7,1-kanalni zvučni krug baziran na Realtek ALC1220 koji koristi ploču za razdvajanje.

(Guru3D)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.D