Nakon prošlonedjeljnog tizera, koji je sa upotrebom snimaka vezanih za stvarne događaje iz perioda Hladnog rata doveo do zabrane u Kini, Activision je sada sa par fotografija iz igre i trejlerom snimljenim putem PS5 konzole predstavio Call of Duty: Black Ops Cold War

 

Na ovo je većina fanova čekala još od maja mjeseca, a sada nakon niza procurilih informacija stiže i zvanična potvrda da će se Call of Duty: Black Ops Cold War pojaviti 13. novembra za PC, PS4 i Xbox One, dok će se nešto kasnije pojaviti i za Playstation 5 i Xbox Series X.

Što se tiče kampanje, ona će biti direktni nastavak na prvi Black Ops naslov. Biće smještena u period s početka 80-ih godina prošlog veka i vodiće u različita globalna poprišta, kao što su istočni Berlin, Vijetnam, Turska, SSSR i druge.

U kampanji će se sretati brojne istorijske ličnosti i sa njom će developer pokušati da podsjeti na istinite događaje i zločine koji su se tada odigrali.

Multiplejer je takođe prisutan. Za ovu komponentu Activision obećava novi generaciju nadmetanja sa drugim igračima, i to u vidu borbi sa oružjem. Spominju se i okršaji koji će biti vođeni vozilima. Zombies mod ne izostaje. Biće baziran na radnji singlplejer kampanje, te samim tim u vezi sa eksperimantima koji su se tada vodili.

Logično, Warzone će nastaviti da živi i oba naslova će biti blisko povezana. To i ne čudi, pošto je većina ovih zvaničnih informacija stigla upravo iz spomenute besplatne Battle Royale igre. Pre nego što se pojavi 13. novembra, Treyarch i Activision će održati period otvorenog beta testiranja, ali datumi još uvek nisu poznati.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.