Masivna multipleyer igra Call Of Duty: Warzone veliki je hit među ljubiteljima battle royale igara, a čini se da uskoro dolazi i na mobilne telefone. Naime, igra je otkrivena u četvrtak nakon što je Activision počeo sa potragom za novim radnicima i cijelu priču promovisati na Twitteru.

Iako u samom opisu radnih mjesta nisu otkrili previše detalja, moglo se izvući da je riječ o Call Of Duty: Warzone verziji za mobilne telefone i tablete.

Osim toga, dalo bi se zaključiti i da se neće raditi o klasičnom portu za mobilne uređaje, već verziji igre koja je posebno izrađena za pametne telefone.

Inače, Call of Duty: Mobile već postoji i premda je službeni dio franšize, ne radi se o igri Activisiona, već proizvodu kineskog razvojnog tima TiMi Studio Group, koja je već radila na Pokemon Unite. Bilo kako bilo, otkako je izašla na tržište 2019., riječ je o jednom od najpopularnijih naslova za mobilne uređaje.

Što se tiče igre Call Of Duty: Warzone, ne zna se kad izlazi ni hoće li nositi ovaj naslov.

(Index)

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.