Canon Europe predstavja najnoviji dodatak svojoj liniji štampača MAXIFY GX – model MAXIFY GX5050

 

Jednofunkcionalni štampač MAXIFY GX5050, dizajniran za male i srednje kancelarije i radne prostore, je treći i najkompaktniji Canon-ov MAXIFY GX model do sada, koji koristi MegaTank tehnologiju punjenja.

Nudeći naprednu poslovnu bezbjednost, raznovrsnost i brzo štampanje, obećava manje zastoja i niže troškove rada i potrošnje energije.

Mala preduzeća više ne moraju da biraju između isplativih troškova rada i visokokvalitetnih opcija masovnog štampanja.

 

Iz jednog seta bočica s mastilom štampa se 14.000 stranica

 

Savršen za štampane materijale na prezentacijama ili marketinškim materijalima, MAXIFY GX5050 može da odštampa 14.000 stranica iz jednog seta potpuno pigmentiranih i izdržljivih bočica sa mastilom koje isporučuju veoma izdržljiva vodootporna i na markere poslovna dokumenta.

Ugrađen ekonomični režim rada, sa 21.000 stranica od pun set bočica sa mastilom za masovnu štampu, pruža do 1,5k više odštampanih stranica u poređenju sa standardnim režimom istog štampača.

Bočice sa mastilom

MAXIFY GX5050 obavlja glatko i brzo masovno štampanje pri brzinama štampanja od oko 24 fps u crnoj i 15,5 fps u boji, dok prvi otisak izlazi za samo 7 sekundi crno-belo.

MAXIFY GX5050 je savršen za situacije u kojima je potreban brz odgovor, bilo da se radi o štandovima za klijente ili malim klinikama. Takođe može da štampa na raznim medijima, od koverti, ukrasnih plakata za prozore, natpisa do 1,2 m (samo običan papir), otisaka peglanjem i magnetnih listova, značajno smanjujući troškove spoljnog angažovanja i povećavajući efikasnost.

Sa manje potrebe za svakodnevnim održavanjem, MAXIFY GX5050 je veoma produktivan. MAXIFY GX5050 kertridži sa mastilom velikog kapaciteta znače manje dopunjavanja, manje zaliha i manje zastoja.

 

Laka provjerivost nivoa mastila i papira

 

Bočice sa mastilom koje se lako koriste imaju specifične ulaze, tako da se u kertridže sa mastilom štampača može dodati samo mastilo prave boje, a svrsishodna grla bočica eliminišu rizik od prepunjavanja i prelivanja.

Nivo mastila se može provjeriti na prvi pogled zahvaljujući prozorima na kertridžima sa mastilom na prednjoj strani štampača, pa neočekivano da ostanete bez mastila je stvar prošlosti.

Ladica za papir velikog kapaciteta MAXIFY GX5050 podijeljena je na 100 listova za zadnje punjenje i kasetu od 250 listova sa prednje strane, što znači manje umetanje papira i štampač je uvek spreman za upotrebu, omogućavajući kontinuirano i masovno štampanje bez potrebe za čestim posjetama uređaju.

Kao i kod prozora kertridža sa mastilom, nivo papira se lako i brzo provjerava kroz prozore na prednjoj strani kertridža za štampač.

 

Funkcija upravljanja sprečava neovlašćen pristup

 

Kertridž za održavanje se lako mijenja, štedeći vam vrijeme pri slanju štampača na popravku ili čekanju da stigne serviser.

Korisnici MAXIFY GX5050 mogu da štampaju sa PC ili laptop računara ili pametnog uređaja preko Canon PRINT aplikacije za iOS i Android, kao i različitih platformi uključujući AirPrint i Mopria.

Za dodatnu pogodnost i bezbjednost, funkcija upravljanja korisnicima omogućava administratoru da ograniči funkcije štampača i spreči neovlašćeni pristup i rad, a postoji i povećana poslovna bezbednost sa VPA2-EAP.

Kertridži sa mastilom visokog učinka znače manje dopunjavanja, smanjujući potrebu za kertridžima sa mastilom i tonerom.
Visokokvalitetno automatsko dvostrano štampanje iste gustine kao i jednostrano štampanje takođe znači da MAXIFY GX5050 štedi papir.

Eko podešavanja kao što su automatsko uključivanje i isključivanje znače da korisnik može da zakaže rad štampača samo tokom radnog vremena.

(Canon Europe)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.