Corsair s ponosom najavljuje novu vezu s Ubisoftom, pružajući bogatu integraciju RGB rasvjete u igri za sve iCUE RGB uređaje u Far Cry 6. Ekskluzivni dinamički svjetlosni efekti prenose aktivnost ne samo na ekranu, već i na čitavom iCUE sistemu.

Far Cry 6 želi vam dobrodošlicu u Yaru, tropski raj zamrznut u vremenu. Far Cry 6 uranja igrače u adrenalinski svijet moderne gerilske revolucije. Kao diktator Yare, Antón Castillo namjerava na bilo koji način vratiti svojoj naciji bivšu slavu, sa svojim sinom Diegom, koji je krenuo njegovim krvavim stopama. Igrajući kao lokalni Yaran Dani Rojas, pridružite se revolucionarnoj grupi Libertad i borite se na svom putu do Esperanze da srušite Antona Castilla i njegov ugnjetački režim.

 

CORSAIR iCUE za ultimativni Far Cry 6 doživljaj

 

PC igrači će moći iskusiti djelovanje Far Cry 6 izvan ekrana kroz svoje komponente i periferne uređaje kompatibilne sa softverom CORSAIR iCUE. Bilo da istražujete ostrvo, uhvaćeni ste u eksploziji ili oslobađate predstražu, cijeli vaš iCUE ekosistem zasvijetlit će odražavajući događaje u igri u stvarnom vremenu.

Corsair iCUE RGB će učiniti da Far Cry 6 izgleda impresivno

„Oduševljeni smo što nastavljamo naše partnerstvo s Ubisoftom, donoseći veće uživanje u dugo očekivanom Far Cry 6“, rekla je Lauren Premo, direktorica marketinga igara u CORSAIR -u. „Integracija iCUE -a za prethodne igre, uključujući Far Cry 5, bila je veliki hit za PC igrače i uzbuđeni smo što ćemo s Far Cry-om biti još veći i bolji.“

„Vjerujemo da sinhronizoovano osvjetljenje CORSAIR iCUE-a podiže nivo uranjanja u igru“, rekao je Chris Early, potpredsjednik za partnerstva i prihode u Ubisoftu. Integracija koja će im omogućiti da u potpunosti dožive putovanje gerilskog borca ​​u Jari. “

Integracija igara Far Cry 6 iCUE bit će dostupna 7. oktobra, uz lansiranje igre. Kako bi proslavili partnerstvo s Ubisoftom, CORSAIR će isporučiti digitalne kopije Far Cry 6 s kupovinom kvalifikovanih proizvoda kompatibilnih s CORSAIR iCUE iz CORSAIR web šopa (samo na teritorijima Sjeverne Amerike, Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, dok zalihe traju), kao i nagraditi priliku za osvajanje prilagođenog računara inspirisanog Furioso Jetpack stavkom u igri i još mnogo toga. Dodatno, prilagođeni paket ikona profila Far Cry 6 za Elgato Stream Deck, koji omogućuje korištenje makro prečica u igri sa vašeg Stream Deck-a, dostupan je i za besplatno preuzimanje sa Stream Deck Store-a.

(Guru3D)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.