Stanje u Cyberpunk 2077 konačno ide u dobrom smijeru, pošto je CD Projekt Red sada praktično iznenada objavio 1.2 apdejt. Ovo osvježenje je bilo planirano za februar ali je pomjereno bez mnogo govora o novom datumu izlaska.

Čekanje fanova se isplatilo, pošto je lista izmjena ogromna i dosta stvari ispravlja, i neke koje nisu ni navedene. O nekim smo čuli proteklih nedjelja, poput izmjenjenog odgovora policije i opcije za “odglavljivanje” vozila. Pored poduže liste sa ispravkama, o masovnosti 1.2 zakrpe govori i podatak da ona zauzima oko 40GB na PC, PS4 i Xbox One platformama.

Gejmplej je dosta prilagođen, sa otklonjenim velikim bagovima koji su ometali igranje, nema više spawnovanja karaktera iza leđa igrača, interakcija sa okruženjem i predmetima neće izazivati puno problema tokom igranja i abnormalnih kretnji, što je ono što većina igrača želi da čuje.
Na performansama igre se takođe dosta radilo, gdje je isključen veliki broj slučajeva u kojima je Cyberpunk 2077  “pucao”, poboljšana je optimizacija memorije, korisničkog interfejsa i generalnih performansi kako bi igra bila što stabilnija.

Obimne ispravke uključuju i promjene u zadacima, sinematičnom dizajnu, grafici, animacijama i dizajnu tako da će igračima koji su želeli da uživaju u Cyberpunk 2077 pasti kamen sa srca.

Više o svim ispravkama možete pročitati na ovom linku.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.