Valve nije dugo čekao na održavanje drugog Steam Next Fest-a. Verge izvještava da će se ekstravaganca igara (ranije Steam Game Festival) sada održati od 1. do 7. oktobra. Vidjet ćete niz nadolazećih igara, uključujući prenose uživo i razgovore, ali vrhunac mogu biti demonstracije. IGN kaže da ćete isprobati The Last Campfire, kreatora Hello Mansa, Steam izdanje.

Ostali demo prikazi igre će uključivati ​​Ludomotion’s Unexplored 2, Starship Troopers The Artistocrats – Terran Command i akcijsku avanturu Tunic.

Pročitajte još: Najbolje distribucije Linux-a za igranje igara u 2021

Steam Next Fest, poput Summer Game Festa i drugih virtualnih događaja, zamjena je za konferencije i izložbe igara u stvarnom svijetu koje se ne mogu dogoditi zbog pandemije COVID-19. To nezavisnim kreatorima daje priliku da promovišu i poboljšaju igre koje bi inače mogle privući malo pažnje u odnosu na blockbuster naslove. To također pomaže Valveu, naravno-vjerojatnije je da ćete kupiti ove igre, a inače ćete gledati Steam kao izvor za indie izdanja.

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.