Ovo je ujedno i posljednja sezona popularne serije

 

Netflix je objavio da će posljednja, peta sezona popularne španske serije „La casa de papel“ biti emitovana u septembru i decembru.

Prvih pet epizoda na popularnoj platformi biće dostupno 3. septembra, dok će drugih pet epizoda moći da se pogleda 3. decembra.

Serija „La casa de papel“ je počela da se prikazuje 2017. godine na španskoj mreži „Antena 3“, prije nego što ju je otkupio „Netflix“ i učinio svojom najgledanijom serijom van engleskog govornog područja.

Ovaj hit o ekipi koju okuplja Profesor kako bi izveli najveću pljačku u istoriji ima četiri sezone i redovno je bio na listi najgledanijih sadržaja „Netflixa“.

Nakon kratkotrajne pauze zbog pandemije virusa korona u julu prošle godine je počelo snimanje pete sezone.

Ažuriran tekst, 03. septembar 2021. : „La Casa de Papel“ peta sezona konačno na Netflixu

Serija sada ima publiku u svakom dijelu planete, a obožavaoci su nakon četvrte sezone čekali zvaničnu potvrdu nastavka. Serija je od kritičara dobila pohvale zbog sofisticiranog zapleta, interpersonalnih drama, režije i kvalitetnog pokušaja unapređenja španske produkcije.

 

 

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.