Epic Games je zvanično objavio da popularni Fortnite mod bez gradnje zauvijek ostaje u igri, i da će se zvati ”Zero Build”.

Novi režim igre bez gradnje, je, blago rečeno, oduševio mnoge Fortnite igrače. Iako se radikalno razlikuje od onoga na šta smo svi navikli, izuzetno je zabavan, toliko da je doveo gomilu igrača koji su odavno odustali od igre. Iako je bilo bojazni da je u pitanju samo privremeni mod, Epic je danas najavio zvanični ”Zero Build” mod, koji zauvek ostaje u igri!

Zero Build modu možete pristupiti preko discover stranice unutar Fortnite-a, i možete ga igrati u solo, duo, trio i squad režimima.

Zero Build predstavlja pravo osvježenje za igru kao što je Fortnite, pogotovo za igrače koji su jako vešti u pucanju, ili pak za one koji su loši u građenju.

Epic je naravno uveo i neke olakšice kako bi nadoknadio nedostatak gradnje, koja je imala višestruke primjene. Nova Sprint mehanika igračima omogućava da se kreću brže nego ikad, a tu je i Overshield koji daje bonus štit i koji se regeneriše poslije određenog perioda.

(PlayZine)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.