Besplatne igre na Epic Games Store sedmičnoj rotaciji su interplanetarni imerzivni sim Prey, studija Arkane, i Viking ‘em up Jotun: Valhalla Edition kompanije Thunder Lotus Games, a tu je i Redount. Sve tri igre su besplatne od četvrtka, 12. maja pa u narednih nedjelju dana putem ovog linka.

Prey je imerzivni sim sa bananama na alternativnoj vremenskoj liniji iz 2017. godine, gde JFK izbegava magični metak što dovodi do značajnih promena u Svemirskoj trci. Jezivi vanzemaljci koji se zovu Tifon izbjegli su zadržavanje u orbiti oko Meseca i, posebno, možete se pretvoriti u šolju među ostalim predmetima koji leže oko svemirske stanice Talos I u igrici. Već neko vreme postoji na Xbox Game Pass servisu, ali ako želite da ga posedujete zauvijek, sada je vreme da to učinite.

Da sve bude još zanimljivije, besplatni naslov za narednu nedelju nije otkriven. Radi se o misterioznoj besplatnoj igri, što označava početak velike sezonske rasprodaje i dosta bogatije ponude igara u besplatnom odjeljku narednih mjesec dana.

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.