Epic Games Store ove nedjelje nudi besplatno –  Spelldrifter igru

 

Spelldrifter igra kombinuje pozicijsku taktiku poput zagonetke RPG bitke na poteze s velikom prilagodljivošću i mogućnošću ponovnog igranja kolekcionarske kartaške igre. Rezultat: hibrid, u kojem igrači moraju da žongliraju resursima koji su im na raspolaganju koristeći vrijeme i prostor.

Uz Spelldrifter-ov inovativni Tick System, igrači su izazvani da razmišljaju o strategiji kartaške igre u novom svjetlu. Sa svakom radnjom lika, potezi se isprepliću na jednoj vremenskoj traci. Uz vladanje vremenskom crtom, igrači stiču veliku prednost u borbi i zaslužuju zadovoljstvo odlučujuće pobjede.

Igra prati junaka s imenom Korghan Twice-Born, koji po mnogo čemu podseća na Conana. Lutao je dovoljno za dva života, avantura mu je preko glave, posjetio je čak i Zemlju mrtvih. Vidimo ga u trenutku kad stiže u Starfall, grad koji je podignut oko izvora magije koja pokreće svijet. Baš u tom momentu naselje tone u haos i nasilje. Korghan okuplja grupu koja započinje borbu protiv moćnika, ludih čarobnjaka i krvožednih okultista.

Ljubitelji avantura, ali i oni koji vole strategije s kartama, će se sigurno obradovati, a solidne ocjene obećavaju fino iskustvo.

Epic Games garantuje besplatnu zabavu, a igra inače košta oko 17 evra.

 

Kako dobiti besplatno Spelldrifter?

 

Svakako slijedite ove korake kako biste dobili Spelldrifter besplatno do 14. septembra 2023. u 23 sata.

  • Idite na stranicu Spelldrifter u Epic Games Store-u.
  • Prijavite se na svoj Epic Store nalog ili kreirajte novi nalog.
  • Kliknite na dugme Get .
  • Na stranici za naplatu kliknite Place Order (Naruči).
  • To je to! Sada je dodan na vaš Epic Games nalog i možete da ga preuzemete i instalirate bilo kada nakon toga.

(IT mixer)

https://www.youtube.com/watch?v=-02mCG9jUhc