Instagram nudi nekoliko zanimljivih funkcija za svoje korisnike, a kako Stories, video zapisi i Reels postaju sve popularniji mnogi se pitaju kako ih preuzeti sa muzikom

 

Instagram  korisnicima nudi način kako preuzeti Stories sa muzikom, video zapise i Reels za oflajn gledanje i njihovo dijeljenje sa prijateljima i porodicom putem drugih platformi, uključujući WhatsApp, Facebook i još mnogo toga.

Evo brzih koraka koje možete preduzeti kako bi preuzeli Instagram Stories sa muzikom sa Instagrama.

Instagram Stories nestaju nakon 24 časa, tako da morate preuzeti Stories u tom vremenskom periodu. Da biste preuzeli svoj, samo otvorite Story i dodirnite tri vertikalne tačke u gornjem desnom uglu i dodirnite „Save“. kako biste preuzeli tuđ Story, moraćete da preuzmete Instagram Story Downloader na svoj pametni telefon.

  • Otvorite aplikaciju Instagram na svom pametnom telefonu
  • Idite na profil korisnika čiji Story/Stories želite da preuzmete
  • Kopirajte username iz profila
  • Otvorite aplikaciju Instagram Story Downloader i nalepite je
  • Dodirnite „search“
  • Sada se pomerite nadole na stranici i dodirnite dugme „Download“ kada vidite željenu priču

I to je to! Priča će biti preuzeta u galeriji telefona. Sada ga možete poslati prijateljima i porodici ili ga otpremiti na druge platforme društvenih medija kao što je Facebook. Za neupućene, baš kao i u slučaju snimaka ekrana, korisnik nema načina da zna da li je njegovu/njenu priču preuzeo korisnik na platformi.

(PC Press)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.