Film Uncharted je u radu već duže vrijeme, a mnogi reditelji uključeni u projekat koji je godinama u razvoju. Film je rađen po igri, uspješnom serijalu akcijskih avantura istog imena. Za one koji su nestrpljivo iščekivali izlazak filma i pitaju se kako će to izgledati, onda biste trebali pogledati video na kraju teksta koji je službeni trejler za film u dolasku.

U filmu Uncharted glumi Tom Holland kao Nathan Drake, protagonist filma i igara, iako u mlađoj verziji. Takođe će glumiti Mark Wahlberg kao Sully, Sophia Ali kao Chloe Frazer, Tati Gabrielle kao Braddock i Antonio Banderas koji će biti glavni negativac filma.

Moramo reći da barem na osnovu trejlera filma izgleda prilično dobro. U filmu ima dosta akcionih i scena u potrazi za blagom, za koje pretpostavljamo da je ionako gotovo čitava premisa igre. Sigurni smo da bi okorjeli fanovi igre mogli imati zabrinutosti oko tačnosti prikaza likova i priče, ali kao što smo rekli, trejler svakako izgleda obećavajuće.

Film Uncharted je trenutno planiran za puštanje 18. februara 2022., što iskreno nije daleko. Svakako će biti ekskluziva u bioskopima, tako da ne očekujte da ćete ga uskoro vidjeti na bilo kojem streaming servisu. Nakon što film obiđe bioskope, trebao bi ekskluzivno biti na Netflixu, jer su Sony i Netflix u aprilu postigli dogovor o ekskluzivnom strimanju Sonijevih budućih filmova.

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.