Stormtrooper kostim  je dostupan besplatno za sve koji kupuje Jedi: Fallen Order

 

Najnoviji Fortnite crossover je tu, a ovaj put to je događaj zasnovan na Star Wars tematici ili  „Ratovi zvijezda“ koji će se poklopiti sa izdanjem Jedi: Fallen Order. Ineresantan detalj je novi kozmetička skin Stormtrooper, koji je dostupna u Fortnite prodavnici artikala, ili je možete dobiti besplatno kupovinom EA-ove igre Star Wars u Epic Games store-u. Za sve ostale, tu je Star Destroyer nad nebom iznad Fortnite ostrva.

Od Avengersa, Borderlands-a 3, pa čak i najnovijeg Weezerovog albuma, Fortnite je postao ključno mjesto promocije. Prethodni crossover događaji uveli su nove kozmetičke predmete, prilagođene mape, pa čak i modove igre. Na primjer, posljednji crossover kompanije Fornite, na primer, predstavio je potpuno novi tip igara uključujući i specijalno oružje nadahnuto superherojima.

Pogledajte još: Izašao trejler za novi Star Wars | Video

U tom kontekstu, novi Star Wars kostim čini ograničeniji crossover, ali barem ga možete dobiti besplatno ako ste već planirali kupovinu nove igre. Veliko je pitanje ima li Epic nešto na raspolaganju za nadolazeće izdanje Epizoda IX u decembru.

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.