Vanced je na svojim profilima objavio da YouTube gasi ovu popularnu eksternu aplikaciju za Android

 

Popularni YouTube klijent treće strane Vanced za Android će biti ugašen za nekoliko dana. Programeri su odluku objavili na zvaničnom Twitter nalogu i drugim kanalima.

YouTube Vanced nikada nije bio dostupan na Google Play-u, što je značilo da njegova instalacija nije bila tako jednostavna. Jednom instaliran, nudio je niz funkcija koje su poboljšale iskustvo gledanja i pretraživanja YouTube-a.

Funkcije kao što su ugrađeno blokiranje oglasa, podrška za tamni način rada, preskakanje sponzora u video-zapisima, veća kontrola nad rezolucijama i kvalitetom video-zapisa ili onemogućavanje određenih YouTube elemenata i funkcija bile su ono što ga je učinilo popularnim.

„Vanced je ukinut. Tokom narednih dana linkovi za preuzimanje biće uklonjeni. Znamo da ovo nije ono što ste željeli da čujete, ali moramo to da uradimo. Hvala svima što ste nas podržavali tokom godina“, stoji u tvitu Vanced tima.

Istaknuto je da će Vanced aplikacija nastaviti da radi na Android uređajima gde je ranije instalirana, a kako neće biti novih ažuriranja očekuje se da će zastariti za oko dve godine.

(The Verge)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.