Novi izveštaj kaže da će GTA 6 u glavnoj kampanji imati protagonistkinju.

Ovo je prema izvorima koji razgovaraju sa Bloombergom, ženski protagonista je Latinoamerikanka i dio dvojca „Boni i Klajd“ koji pljačka banke.

U izveštaju se takođe navodi da će se igra umiesto u jednom gradu igrati u izmišljenoj verziji Majamija sa više gradova i misija koje se redovno dodaju. Igrači mogu očekivati da će svijet igre biti veliki, sa više unutrašnjih površina na raspolaganju nego u prethodnim igrama.

Dok je Rockstar potvrdio da je GTA 6 u izradi, tek treba da pruži detalje o igri ili riječ o tome kada očekivati njeno izdavanje.

Međutim, mnogi analitičari očekuju da će igra biti objavljena negdje tokom fiskalne godine Take-Two Interactive 2024, koja počinje u aprilu 2023. i završava se u martu 2024. Međutim, Bloomberg izveštaj navodi da developeri koji rade na projektu nisu previše sigurni u ovo uskoro prozor za izdavanje.

To je zbog toga što je igra u nekom obliku razvoja od 2014. godine, a njeni developeri očekuju da će GTA 6 biti objavljen za najmanje dve godine. U junu 2021. pojavilo se više izvještaja u kojima se navodi da je igra još uvek u ranom razvoju i da neće izaći još četiri godine. Drugim riječima, ne očekujte to do negde 2025. ili čak 2026. godine.

Prethodni izveštaji su govorili da će igra vratiti igrače u Vice City i imati moderniji pogled na oblast inspirisanu Majamijem. U izvještaju se takođe navodi da će igra sadržati ažuriranja sadržaja slična Warzone, Fortnite i drugim naslovima sa live-service pristupom – od kojih se čini da se svi poklapaju sa današnjim Bloombergovim izvještajem.

(PlayZine)

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.