GTA: The Trilogy – The Definitive Edition je postao igra sa najslabijom Metacritic ocjenom ikada.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition je nedavno objavljen, a kompilaciju igara od početka prate različite kontroverze.

Remasterovana kolekcija popularnih GTA naslova je objavljena sa velikim brojem problema, bagova gličeva i značajnog degradiranja sadržaja.

Rockstar je u međuvremenu povukao igru sa svog Rockstar Games Launchera, da bi je potom ponovo vratio.

Međutim, malo toga je urađeno kako bi se umirili razočarani fanovi, koji su svoj negativan stav o trilogiji izrazili preko različitih kanala, društvenih mreža, ali i sajta Metacritic koji služi kao agregator testova i mišljenja korisnika.

Na Metacriticu, GTA Remastered Trilogy trenutno ima ocjenu 0,5/10 i to igru čini najslabije ocijenjenom ikada na ovom sajtu. Prethodni rekorder bila je igra Warcraft III: Reforged, sa ocjenom od 0,6.

Rockstar Games navodno radi na tome da poboljša i unaprijedi ukupne performanse igre, što bi trebalo da poboljša Metacritic ocjenu.

(B92 via Kitguru)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.