Blizzard je počeo da usporava razvoj Heroes of the Storm prije nekoliko godina i sada izgleda da je tim spreman da nastavi dalje. U budućnosti, Blizzard MOBA će u suštini preći u režim održavanja, osiguravajući da igra ostane operativna, ali bez planiranog daljeg sadržaja.

Blizzard je najavio promjenu u postu na blogu krajem prošle nedjelje, zahvalivši se fanovima što su podržavali igru tokom godina, ali je potvrdio da će se razvoj Heroes of the Storm, slično StarCraft-u, još više usporavati.

„Ovog juna se navršava sedam godina od Heroes of the Storm. Kombinujući legendarne likove iz svih naših univerzuma, prirodno je okupio igrače u zaista jedinstveno iskustvo. Heroji i njihova zajednica su dom za neke od najstrastvenijih igrača iz cijelog svijeta i mi smo posvećeni tome da se postaramo da nastavite da uživate u svojim avanturama kroz Nekus. ”

Pročitajte još: Terminator se vraća u igru!

„U budućnosti ćemo podržavati Heroes na način sličan našim drugim dugogodišnjim igrama, StarCraft i StarCraft II. U budućnosti ćemo nastaviti sa sezonskim rotiranjem heroja, a iako će prodavnica u igri ostati operativna, nema planova za dodavanje novog sadržaja za kupovinu. Buduće zakrpe će se prvenstveno fokusirati na održivost klijenta i ispravljanje grešaka, a ažuriranja u pogledu balansa dolaze po potrebi.”

Igrači će dobiti konja Epic Arcane Lizard kao dio zakrpe za igru sljedeće nedjelje kao zahvalnost onima koji još uvek igraju igru. Kao i drugi zastareli Blizzard naslovi, igra će i dalje dobijati ažuriranja kako bi se osiguralo da radi na modernim računarima i povremene zakrpe za balans ili greške.

(Play.co.rs)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.