Call of Duty: Modern Warfare II stiže za igrače PlayStation-a  16. septembra 2022. godine, dok će drugi morati da sačekaju još malo

 

Beta testiranje Call of Duty: Modern Warfare II zvanično počinje sljedećeg mjeseca, a prvi će ga dobiti vlasnici PlayStation-a, a zatim vlasnici Xbox-a i PC-a.

Infinity Ward je podijelio vijest o početku testiranja novog nastavka popularne streljačke franšize tokom CDL Champs turnira. Kao što je bio slučaj sa prethodnim beta verzijama, datumi se razlikuju u zavisnosti od toga na čemu igrate igru i da li ste unaprijed naručili igru.

Prva beta verzija ranog pristupa počinje 16. i 17. septembra na PlayStation 4 i PlayStation 5 za sve porudžbine u pretprodaji. Nakon toga, drugi vlasnici PlayStation-a moći će da isprobaju igru od 18. do 20. septembra.

Beta za igrače koji su unaprijed naručili za PlayStation, Xbox i PC trajaće od 22. do 23. septembra, dok otvorena beta za sve platforme počinje 24. septembra i završava se 26. septembra, piše The Verge. Sve beta verzije, prema Activision-u, počinju u 19 časova.

Tokom CDL Champs-a, ​​Infinity Ward je po prvi put predstavio novu mapu za više igrača, koja je postavljena na trkačkoj stazi i biće dostupna tokom beta testiranja.

Ako ste jedan od onih koji nisu unaprijed naručili igru, Infinity Ward kaže da ćete takođe dobiti priliku da igrate tokom izvlačenja, gdje će srećni dobitnici da dobiju rani pristupni kod. Dok je kompanija distribuirala prve beta kodove tokom turnira, Werge naglašava da će igrači moći da pristupe beta verziji preko popularnih Jutjubera i strimera.

Prvi pogled na novi Modern Warfare je stigao još u junu, ali Infinity Ward planira da otkrije više tokom događaja „Call of Duti Next“ najavljenog za 15. septembar.

Modern Warfare II dolazi na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC 28. oktobra.

(Tportal)

https://www.youtube.com/watch?v=r72GP1PIZa0

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.