Instagram predstavlja „Your activity“ tab, koji omogućava korisnicima da vide i upravljaju svojim aktivnostima u okviru aplikacije

 

Instagram je „Your activity“ tab počeo da testira krajem prošle godine, a sada ovu funkciju isporučuje korisnicima širom svijeta.

„Your activity“ omogućava korisnicima da grupno obrišu svoj sadržaj i interakcije. To uključuje objave, storije, reels, komentare, lajkove, stiker reakcije i drugi sadržaj.

Korisnici će moći da sortiraju i filtriraju sadržaj i interakcije prema datumu i pretrazi prethodnih komentara, lajkova i odgovora na storije, a sve u okviru novog ekrana.

Instagram sada ima i „Security checkup“ funkciju, koja je dostupna za sve. Ova funkcija korisnike vodi kroz korake koje je potrebno da preduzmu kako bi osigurali svoje naloge.

Objavljeno je i da se testira način, koji će korisnicima omogućiti da od svojih prijatelja zatraže da potvrde identitet kako bi nastavili sa pristupom korisnikovom nalogu.

Instagram je nedavno dodao i novi profilni baner, koji će prikazivati predstojeće lajvstrimove korisnika.

(TechCrunch)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.