Ubisoft je objavio i najnoviji trejler za Assassin’s Creed Valhalla koji je fokusiran na samu priču

 

Assassin’s Creed Valhalla je otvorena svjetska akcijsko-avanturistička igra, strukturisana oko nekoliko glavnih zadataka i brojnih neobaveznih sporednih misija.

Trejler prikazuje protagonistu, Eivora, i njegovog brata kojem pokušava da pomogne, ali ga u drugom smjeru vuče želja za slavom. Vikinzi napuštaju Norvešku u potrazi za mirom i lako dostupnim resursima i kreću put ostrva Engleske.

Eivor sa svojim klanom pokušava da se izbori za parče budućnosti na teritoriji kraljevstava Engleske sa poljuljanom moći i razdorom između vladara.

Zajedno sa trejlerom, Ubisoft je najavio podkast-dokumentarac Echoes of Valhalla u kojem se otkriva više o vikinzima, prenosi, prenosi play.co.rs.

Assassin’s Creed Valhalla razvijao se više od dvije i po godine do najave u aprilu 2020. Glavni razvoj vodio je tim Assassin’s Creed Origins u Ubisoftu u Montrealu, a podržalo ga je četrnaest drugih studija Ubisoft širom svijeta.

Iako je razvoj igre usporila pandemija koronavirusa, glavnina Ubisoftovog osoblja dodijeljenog igri mogla je da radi od kuće uz podršku Ubisoftovih odjela za informacione tehnologije, osiguravajući da igra bude na vrijeme spremna za izlazak.

Pa će se zato igra pojaviti i ranije nego što je planirano. Izlazi 10. novembra zajedno sa Xbox Series X konzolom, kao i za PC (uPlay, EGS), PS4 i Xbox One istoga dana, a PS5 verzija igre stiže 12. novembra.

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.