Kao i posljednjih sedmica tako i ove Epic games u vidu promocije donosi nam još jedan naslov potpuno besplatno, ovaj put ide se na Mars. Naime, radi se o igri „Surviving Mars“ čiji je glavni objektiv da kolonizujete Mars i otkrijte njegove tajne, uz minimalne žrtve. To nije sve uz igru dobijate i nekoliko DLC-ova besplatno. Vrijednost ovog pokolona je nešto malo više od 40 eura.

 

Predstavljamo vam igru „Surviving Mars“

 

Dobrodošli kući! Došlo je vrijeme da ostvarite vaše pravo na teritoriju na Crvenoj planeti i izgradite prve funkcionalne ljudske kolonije na Marsu! Sve što vam treba su zalihe, kisik, desetljeća vježbanja, iskustvo s pješčanim olujama i stav koji možete učiniti da biste otkrili svrhu tih čudnih crnih kockica koje su se pojavile niotkuda. Uz malo dotjerivanja, ovo mjesto će biti sjajno!

Surviving Mars je naučno fantastični graditelj gdje se radi o kolonizaciji Marsa i preživljavanju procesa. Prije određivanja lokacije za vašu koloniju odaberite svemirsku agenciju za resurse i finansijsku podršku. Izgradite kupole i infrastrukturu, istražite nove mogućnosti i koristite dronove kako biste otključali složenije načine oblikovanja i proširenja naselja. Kultivirajte svoju hranu, rudne minerale ili se samo opustite pored šanka nakon napornog radnog dana. Najvažnije od svega je zadržati svoje koloniste na životu. To nije ni malo lak zadatak na čudnoj novoj planeti.

Surviving Mars - besplatno na Epic store do 17. oktobra
Surviving Mars – besplatno na Epic store do 17. oktobra

Čekaju vas različiti izazovi koje treba savladati. Izvršite svoju strategiju i poboljšajte šanse svoje opstanke u koloniji, dok otključavate misterije ovog vanzemaljskog sveta. Da li si spreman? Mars te čeka.

Ako nemate otvoren nalog na Epic store ne gubite vrijeme otvorite jedan i preuzmite „Surviving Mars“ i sljedeće naslove koje nam Epic games bude poklanjao potpuno besplatno. Svoje pravo na besplatnu kopiju ovog naučno SF builder-a možete ostvariti do 17. oktobra.

(IT mixer)

 

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.