Nakon što je izlazak eFootball-a 2022 izazvao brojne negativne reakcije i negodovanja na društvenim mrežama, oglasio se proizvođač video igre Konami

 

„Nakon što je pušten eFootball 2022 primili smo puno povratnih informacija i zahtjeva u vezi s igrom, koji uključuju brzinu dodavanja i odbranu. Primili smo i izvještaje o problemima koje su korisnici imali s izrazom lica i pokretima igrača te ponašanjem lopte. Jako nam je žao zbog tih problema“, poručili su iz Konamija u objavi na Facebook-u.

„Uvjeravamo vas da ćemo sve shvatiti ozbiljno i nastojati da poboljšamo trenutnu situaciju. Stalno ćemo da ažuriramo, poboljšavamo kvalitet i dosljedno da dodajemo sadržaj. Od sljedeće nedelje pripremićemo novo ažuriranje, a korisnicima ćemo poslati ankete kako bi izrazili mišljenje. Učinićemo sve da što veći broj korisnika bude zadovoljan. Radujemo se vašoj podršci“, dodali su.

Podsjećamo, Ljudi na Twitter-u ne prestaju objavljivati screenshot-ove iz igre ismjevajući eFootball 2022.

Fanovi takođe pišu da je ovo najgora igra u istoriji i žale se na brojne greške, bagove, nelogičnosti, duga čekanja i još gomilu drugih problema.

(index.hr)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.