Konamijev eFootball verzija 1.0 se neće pojaviti prije proljeća 2022. godine

 

Iako je ovih dana objavljena zakrpa za brojne bagove koji se nalaze u igri eFootball, verzija 1.0 neće biti isporučena kada se očekivalo.

Prvobitno je planirano da eFootball u verziji 1.0 bude objavljen 11. novembra, ali iz Konamija sada javljaju da se na ovoj verziji još uvek radi i da se ne očekuje prIje proljeća 2022.

Pomenuta verzija igre bi trebalo da implementira Creative Team glavni mod koji bi dao svrhu igranju eFootballa, koji je u trenutnoj formi samo u demo verziji i ne nudi ništa konkretno.

eFootball verzija 1.0 će omogućiti novu mehaniku, podršku za igranje između PC uređaja i konzola, ali i prvu mobilnu verziju igre.

Prije objave eFootball-a 2022 Konami je prodavao Premium pakete igre, koji su uključivali fudbalere, po cijeni od 40 evra. Ova ponuda se ukida iz prodaje, a onima koji su već obavili kupovinu novac će biti vraćen.

Igrači, koji su kupili Premium Player Pack i imaju instaliran eFootball 2022 na konzolama, moraće da ga uklone sa uređaja i ponovo instaliraju. PC igrači ne moraju ponovo da skidaju igru.

(24 sata)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.