Sedma generacija Lenovo Yoga Slim premijum linija laptopova donosi snagu, fleksibilnost i funkcije za saradnju, kao i pametne prilagodljive karakteristike performansi Lenovo X Power-a

 

Nova linija Lenovo Yoga Slim su ultra tanki laptopi koji integrišu udobno zakrivljene ivice sa mekim konturama za lakšu i udobniju mobilnost i rukovanje.

Laptope pokreće Lenovo X Power, novo definisani skup funkcija sa boljim nadograđenim performansama. Pored toga, laptopi su poboljšani Lenovo PureSight ekranima koji imaju superiorne karakteristike za oštrije, brže i realističnije vizuelno iskustvo (sertifikovano za Eiesafe).

 

Lenovo A.I. Engine

 

Yoga Slim linija predstavlja superiorne, prenosive performanse – omogućavajući korisnicima da se prilagode hibridnom životu kroz pametnije performanse, bezbjednost i prepoznavanje. Sve to podržava Lenovo A.I. Engine+. Pametne performanse A.I. Engine može da predvidi potrebe korisnika za napajanjem ili baterijom na osnovu onoga što rade. Lenovo Intelligent Sense i Integrated Securiti, takođe dio Lenovo A.I. Engine +, pomaže da rad i igranje na Yoga uređajima bude lakši i bezbjedniji.

Potrošači se takođe mogu prijaviti za naprednu podršku kompanije Lenovo, koja nudi Premium Care za poboljšano iskustvo usluge. VIP usluga obuhvata prioritetni tretman, personalizovanu hardversku i softversku podršku stručnjaka, godišnje provere stanja laptopa i razne druge usluge.

Nova Yoga Slim i Convertible uređaji 7. generacije uključuju Lenovo CO2 Offset uslugu kao standard u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi. Verifikovana usluga uzima u obzir prosječne emisije ugljenika povezane sa uređajem, od proizvodnje do isporuke i prosečnog životnog ciklusa (do 5 godina). Pored toga, podržava projekte Ujedinjenih nacija o klimatskim promjenama kako bi se obezbjedio uticaj i integritet ekoloških projekata.

Nova generacija laptopa koje je Lenovo predstavio:

  • Vodeći model, 14-inčni Yoga Slim 9i, laptop sertifikovan kao ugljen-neutralan koji nudi veću produktivnost i zabavu u pokretu
  • Yoga Slim 7i Pro X i Yoga Slim 7 Pro X, opremljeni Lenovo X Pover skupom posebnih funkcija;
  • Yoga Slim 7i Carbon koji kombinuje snažnu mobilnost sa izdržljivim stilom.
  • Nova linija Yoga uređaja donosi osveženje 14-inčnih i 16-inčnih Yoga Slim 7 Pro, Yoga Slim 7i Pro i Yoga 7.

 

Yoga Slim 9i Gen7

 

Prenosni računar sa karbonskim sertifikatom, Yoga Slim 9i (14”, 7) idealan je za ekološki svjesne korisnike bez kompromisa po pitanju luksuza mobilnih uređaja, vrhunskih funkcija za zabavu i performansi sa A.I. Engine. Obuhvaćen u 3D staklo, udoban 14,9 mm tanak i lagan dizajn kućišta ima zaobljene, glatke konture za udobnije rukovanje i iskustvo držanja.

Yoga Slim 9i ima 14-inčni ekran 16:10 koji može da uključi do 4K OLED PureSight performanse sa ekranom osjetljivim na dodir, zajedno sa „Sound by Bowers & Wilkins“.

Yoga Slim 9i Gen7

Vizuelno iskustvo kompanije Lenovo PureSight na opcionom 4K OLED displeju pruža ultra oštre detalje i jasnoću i bogate, fotorealistične boje – od tamno crne do svijetle. Sa Vesa sertifikovanim ekranom HDR True Black 500, njegova dubina od 10 bita može da prikaže više od milijardu boja u jednom pikselu i puni opseg boja od 100% DCI-P3.

Ioga Slim 9i svojim korisnicima daje pristup prenosivom režimu koji im se prilagođava, a pokreće ga Intel Evo koji posjeduje Intel Core procesore 12. generacije.

Lansirajući pametnija iskustva novog nivoa, Lenovo A.I. Core 2.0 donosi poboljšane performanse sa vještačkom inteligencijom i pametniju bezbjednost, što uključuje šifrovanje na nivou hardvera dizajnirano da zaštiti uređaje od raznih napada.

U zavisnosti od zadatka i količine opterećenja sistema, A.I. Engine takođe može dinamički da prilagođava brzinu ventilatora i performanse hardvera kako bi optimizovao i ubrzao performanse.

(news.lenovo.com)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.