Nakon nekoliko mjeseci iščekivanja i odlaganja, The Wild ažuriranje za Minecraft će uskoro postati dostupno korisnicima i stiže sa brojnim nadogradnjama

 

Mojang i Microsoft će The Wild nadogradnju  da objavi za sve platforme od The Wild 7. juna. Ažuriranje za Minecraft dodaje dva nova bioma, zajedno sa novim stvorenjima, kao i specijalme resurse.

Takođe, igrači će moći da plove brodom koji sadrži kovčeg, pa neće morati da ostavljaju vrijedne resurse ukoliko žele da preplove jezero.

Ažuriranje donosi i blokove od blata (koji se, naravno, kreiraju od zemlje i vode), moba-saradnika koji skuplja stvari, kao i žabu koja se razvija iz punoglavca. Žaba može i da proizvodi svjetlo ukoliko napada lavu.

Ne predstavlja iznenađenje to što Minecraft tim želi da svoju igru održi svježom i relevantnom i više od decenije nakon njene objave, s obzirom na njenu popularnost i desetine miliona prodatih kopija.

Minecraft je 3D sandbox igra koju je razvio Mojang Studios u kojoj igrači stupaju u interakciju sa potpuno promjenljivim trodimenzionalnim okruženjem napravljenim od blokova i entiteta.

Njegova raznovrsna igra omogućava igračima da biraju način na koji će igrati, omogućavajući bezbroj mogućnosti. Postoje tri aktivno održavana izdanja Minecraft-a: Java Edition, Bedrock Edition i Education Edition.

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.