Motorola bi trebala lansirati novi pametni telefon pod nazivom Moto Edge 2022 u trećem kvartalu ove godine, koji nosi kodni naziv Dubai+. Telefon se pojavio se u renderima koji su procurili, otkrivajući njegov dizajn.

Motorola Moto Edge 2022 ima ekran sa probšenom rupom za selfi kameru. Ekran kako izvor tvrdi, ima dijagonalu od 6,5 inča. To je FullHD+ pOLED panel sa brzinom osvežavanja od 144Hz, sa bušenom rupom u sredini koja sadrži selfi kameru od 32MP.

Ostrvo kamere sa zadnje strane ima tri kamere – 50MP primarnu (sa OIS), 13MP ultraširoku i 2MP dubinu. Na desnom bočnom okviru nalazi se tipka za kontrolu jačine zvuka i dugme za napajanje, a na dnu je USB-C port okružen zvučnikom, mikrofonom i utorom za SIM karticu.

Pročitajte još: Kamere pametnih telefona biće moćnije od DSLR kamera

Motorola Moto Edge 2022 će pokretati MediaTek MT6879 čip i imati dvije opcije RAM (6GB i 8GB) i skladište (128GB i 256GB). Pametni telefon će biti debljine 8,2 mm (10,1 mm uključujući izbočenje kamere), imati bateriju od 5000 mAh i podršku za olovku.

Pored Moto Edge 2022, očekuje se da će Motorola lansirati i jeftin pametni telefon, nazvan Moto g Go.

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.