Panasonic predstavlja nove slušalice i party zvučnike tzv. generacije Music without Limits

 

Panasonic pokreće kampanju tokom koje predstavlja nove slušalice i party zvučnike tzv. generacije Music without Limits.

Na naše tržište su stigle Panasonicove slušalice s Bluetoothom čija baterija izdrži čak 24 sata slušanja sa samo jednim punjenjem, a već nakon 15 minuta mogu se skinuti s punjača i koristiti do tri sata.

Korisnici mogu da biraju između zanimljivog retro dizajna iz serije HTX (modeli HTX20, HTX80 i HTX90), klasičnih slušalica iz serije HF poput HF410, sportskih modela iz serije BTS za uživanje u muzici dok vježbaju ili trče ili praktičnih, malih slušalica NJ310.

Svi ovi modeli dostupni su u različitim bojama – serija HTX između ostalog u nijansama srebrne, žute, crvene i bijele, a serija HF u plavoj, bijeloj, crnoj i crvenoj.

Panasonicov veliki party zvučnik TMAX10 lako se prenosi i nudi snažan zvuk, a moguće ga je napajati preko vanjske baterije (powerbanka) što omogućava korišćenje i na lokacijama bez električne energije.

Na TMAX 10 može se spojiti putem smartfona i streamati omiljenu muziku, a za party i zabavna druženja, ima i mogućnost spajanja mikrofona za karaoke. Naravno, podržava i muziku spremljenu na USB stickovima.

Svi proizvodi Music without Limits predstavljeni su na novoj internet adresi www.musicwithoutlimits.rs gdje se može saznati sve o njima i direktno ih i kupiti, slijedeći linkove na web prodavnice.

(Bug)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.