Širok spektar onlajn kurseva sa MIT-a trenutno su dostupni besplatno na edX-u. Pronađite sveobuhvatne kurseve o svemu, od mašinskog učenja uz Python do kreiranja politika za nauku, tehnologiju i inovacije.

Imate li vremena da naučite nešto novo? Verovatno ne, ali trebalo bi da odvojite vrijeme za ovu grupu besplatnih onlajn kurseva. Nisu svi onlajn kursevi kreirani jednaki, a ovaj izbor je iznad svih ostalih. Od 8. februara, širok spektar onlajn kurseva sa MIT-a je dostupan besplatno na edX-u. Možete uzeti lekcije o svemu, od mašinskog učenja sa Python-om do molekularne biologije, a da ne potrošite ni jedan evro. Ovo je odlična prilika da učite od najboljih, zato odvojite vrijeme! U ponudi je mnogo kurseva, pa smo izdvojili mali izbor izuzetnih opcija da biste mogli da počnete. Ovo su najbolji besplatni onlajn kursevi sa MIT-a:

  • Uvod u računarstvo i programiranje pomoću Python-a
  • Mašinsko učenje sa Python-om
  • Postanite preduzetnik
  • Osnove modernih finansija
  • Razumijevanje svijeta kroz podatke

Provedite dio svog ograničenog slobodnog vremena na besplatnom onlajn kursu sa MIT-a. Neki od kurseva nisu zauvijek besplatni, postoji vremensko ograničenje, tako da nemojte dugo čekati da se prijavite.

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.