Amazon uputio izvinjenje

 

Crni petak je upravo prošao i mnogi su ga iskoristili da nabave nove elektronske uređaje po vrlo povoljnim cijenama. Nažalost, neki od onih koji su kupili Nintendo Switch na Amazonu dobili su… pa, nešto drugo.

U ovoj komično-tragičnoj priči, Amazon je uputio izvinjenje svima koji su umjesto Nintendo Switch-a dobili pakovanja baterija, mikrofone ali i kondome.

Pročitajte još: Izmislila kriptovalutu “Vankoin”, zgrnula milijarde evra i nestala

Kupcima su tako stigli i knjiga Davida Vilijamsa „Zver iz Bakingemske palate“, ventilator za laptop, AA Duracell baterije, prašak za pranje, omot papira, trimer za bradu, posteljina, hrana za pse, tečnost za pranje, osvježivači vazduha, brijač, električna četkica za zube, Lego igračke…

Amazonovi predstavnici danima se izvinjavaju ojađenim kupcima. Maloprodajni gigant takođe će isplatiti kupcima puni povrat novca, mada će, na žalost, oni sada morati da plate punu maloprodajnu cenu za kupovinu Switcha umjesto snižene cijene koja je važila tokom popusta na Crni petak.

(B92)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.