Samoproklamovani espert za NLO Skot Vering tvrdi da je uhvatio čudan detalj dok je pratio uživo prenos NASA, kada je ruski kosmonaut rekao da je zapazio vanzemaljsku letjelicu.

Djelovalo je da kosmonaut potvrđuje prisustvo NLO, koji se „polako kreće nagore“, prije nego što ga je prekinula zemaljska kontrola NASA, navodi teoretičar.

Vering je uvjeren da ovo dokazuje da svjetske vlade znaju za postojanje vanzemaljskih oblika života.

„U snimku se mogu uočiti anomalije koje se sporo kreću. Onda kreće konverzacija pošto se letjelica pojavila“, rekao je.

Ukazuje na razgovor između ruskog kosmonauta stacioniranog na MSS i zemaljske kontrole NASA kao dodatni dokaz da se nešto sumnjivo događa.

Vering je rekao: „Vodi se razgovor i kada se NLO pojavi, razgovor između astronauta se mijenja. Kada je ruski astronaut rekao ‘brod’, NASA ga je prekinula i čulo se: „Kopiraj sve“, prije nego što je mogao da završi ono što je htio da kaže.

 

Vering uvjeren da je pronašao 100 postotni dokaz da NASA i Rusija znaju za vanzemaljce

 

Već su uočili to putem uživo kamere. Brzo su reagovali, prije nego što je mogao da kaže nešto više o tome, ali je on već rekao ono najvažnije – „brod“!

Dakle, evo 100-postotnog dokaza da NASA i Rusija znaju da vanzemaljci često posećuju svemirsku stanicu“, uvjeren je Vering.

Vering je takođe sugerisao da djeluje da NASA video postaje „mutan“ kada se pojave takozvani NLO.

Teoretičar zavjere je tvrdio da se zna da vanzemaljske svemirske letjelice izazivaju „električne smetnje“ i čak isključuju vozila i satove.

Međutim, skeptici sugerišu su da su objekti jednostavno asteroidi ili led.

Gufon Radio nudi racionalnije objašnjenje za navodni susret sa NLO-om i piše: „Nije li smješno to što se ovi objekti kreću istom brzinom?“

„Jednostavno se čestice leda raspršuju dok MSS ispravlja svoj kurs“, tvrdi.

Ona uključuju vanzemaljsku tehniku na asteroidu Benu i vanzemaljsku bazu na površini Mjeseca.

Takođe tvrdi da je na Marsu pronašao „sarkofag“ i otkrio potopljenu „azijsku Atlantidu“ kraj obale Japana.

Međutim, američka svemirska agencija odbacila je njegove tvrdnje, pripisujući im efekte pareidolije – psihološke pojave kada ljudi vide prepoznatljive oblike u oblacima, formacijama stena ili druge nepovezane objekte ili podatke.

(Express.hr)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.