Netflix i Mattel su odlučili da se udruže kako bi napravili novi igrani film „Masters of the Universe“ u kojem će se u ulozi He-Mana naći Kyle Allen

 

Netflix verzija filma „Masters of the Universe“ neće imati nikakve veze s istoimenim katastrofalnim naslovom iz 1987. godine.

Ako ste osamdesetih bili dijete kada je na televiziji išla crtana serija He-Man i gospodari svemira (He-Man & Masters Of The Universe), onda se možda sjećate da su se sva djeca na svijetu igrala popularnog He-Mana.

Možda se sjećate i igranog filma „Masters of the Universe“ iz 1987. u kojem je glavnu ulogu igrao Dolph Lundgreen i koji je ispao totalni promašaj.

Netflix i Mattel su sada odlučili da se udruže kako bi napravili novi igrani film u kojem će se u ulozi He-Mana naći Kyle Allen, dok će ga režirati braća Aaron i Adam Nee, poznati po filmovima The Last Romantic (2006), Band of Robbers (2015)i The Lost City (2022).

Kompanije za sada ne otkrivaju nikakve detaljne informacije o priči i radnji filma, ali je jasno da ćemo pratiti Princa Adama koji otkriva svoje moći kao He-Man i bori se protiv Skeletora.

(Vidi)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.