NordVPN, renomirani provajder internetske bezbjednosti, ulazi u područje globalnih eSIM usluga lansiranjem svoje nove ponude, Saily. Ova usluga ima za cilj da isporuči eSIM-ove korisnicima širom svijeta, oslobađajući se ograničenja operatera sve dok njihovi pametni telefoni podržavaju ovu funkciju.

Iako je još uvijek u beta verziji, dostupne su rane prijave za pristup, a službeno lansiranje se očekuje kasnije ove godine. Vykintas Maknickas, šef strategije proizvoda u Nord Security-u, ističe Saily-jevu osnovnu funkciju eliminacije potrebe da se korisnici oslanjaju na javne Wi-Fi mreže koje mogu izazvati zabrinutost za sigurnost. Nudeći izbor između „stotina zemalja i desetina planova“, aplikacija omogućava korisnicima da osiguraju povoljne ponude za mobilne podatke.

Prvenstveno služeći putnicima i udaljenim radnicima koji žele smanjiti troškove rominga, eSIM kartice su postale sve popularnije. Osim toga, Saily se bavi potrebama pojedinaca kojima su potrebni pristupačni paketi podataka u svojoj zemlji nakon što im isteknu prepaid planovi.

U konkurentskom okruženju, aplikacija Saily je spremna za rivala Airalu, servisu koji ima više od 5 miliona preuzimanja na Google Play-u i App Store-u. Airalo nudi virtuelne SIM kartice za različite globalne regije, nudeći konkurentne cijene za pakete podataka.

Jedna značajna prednost Saily-ja, slično kao i konkurenti, je pogodnost zaobilaženja potrebe za kupovinom fizičke SIM kartice kada ste u stranoj zemlji, posebno ublažavanje izazova jezičkih razlika i nepoznatih valuta. Kako NordVPN proširuje svoju ponudu, Saily eSIM se pojavljuje kao obećavajuće rješenje za korisnike koji traže poboljšanu fleksibilnost i sigurnost u upravljanju korišćenjem mobilnih podataka.

Za više detalja i rane prijave možete posjetiti Saily zvanični web sajt na ovom linku.

(IT mixer)