Ovog puta u duhu Noći vještica, za ljubitelje horora i SF-a besplatne dvije igre

 

Epic Games Store, kako smo navikli, svake nedjelje nudi novu besplatnu igru dvije, nekad i tri, a ovog puta su to dvije igre: The Evil Within i Eternal Threads. Zainteresovani će moći da ih besplatno preuzmu sve do 26. oktobra, kada nas očekuju dva nova besplatna naslova Tandem: A Tale of Shadows i nastavk ovonedjeljnog naslova The Evil Within 2.

The Evil Within je odličan horor, prava borba za život. Detektiv Sebastian Castellanos stiže na mjesto masovnog ubistva, a tamo ga pod svoje uzima misteriozna, mračna sila. Kad mu nešto pobije sve kolege, Castellanos pada u nesvjest. Pošto se probudi shvata da je u nekom drugom svijetu, uvrnutoj dimenziji u kojoj su mrtvi pomiješani s čudnim čudovištima.

Eternal Threads nema čudovišta, ali ima zagonetke. U pitanju je igra u kojoj manipulacija vremenom igra važnu ulogu, a svaki postupak ima ozbiljne posljedice. Igrač putuje unazad da bi spasio žrtve velikog požara, a muke tu tek počinju. Obično se spaja s futurističkim, a spoj je odličan – zato igra valjda ima gomilu odličnih ocjena. Oni koji su je igrali kažu da su o njoj posle nedjeljama razmišljali.

Ljubitelji horora, ali i oni koji vole putovanje kroz vreme, će se sigurno obradovati, a sjajne ocjene obećavaju fino iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa su igre besplatne i The Evil Within inače i Eternal Threads inače koštaju oko 19 evra.