Blizzard objavljuje novi sadržaj za World of Warcraft tokom aprila.

Prošlo je nešto više od godinu dana od kako je Blizzard objavio Shadowlands ekspanziju za svoj World of Warcraft MMORPG, što znači da je vrijeme da se kompanija spremi za novu ekspanziju za popularnu igru.

Blizzard je sada objavio da će naredna ekspanzija za World of Warcraft biti predstavljena 19. aprila. Trenutno nije poznato previše detalja i za sada je poznat samo datum objave.

Pročitajte još: Elden Ring jedna od najbolje ocjenjenih igara svih vremena

„World of Warcraft razvojni tim će 19. aprila otkriti sljedeću ekspanziju. Ushićeni smo da vam pokažemo na čemu smo radili i kuda će voditi vaše avanture u Azerothu. Do tada, nadamo se da uživate u Eternity’s End-u, aktuelnoj nadogradnji sadržaja i posljednjem poglavlju sage Shadowlands. Heroji Azerotha pozvani su u ovu intrigantnu novu zemlju Zereth Mortis da osujeti napore Jailer i spriječe ga da izmijeni stvarnost kakvu poznajemo“, stoji u saopštenju Blizzarda.

Nije poznato kako Blizzard planira da unaprijedi priču, zasnovano na trenutnoj temi gdje je Jailer jedan od najvećih negativaca u igri do sada.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.