Amazon je objavio prvi trejler TV serije „The Wheel of Time“ (Točak vremena) uoči njenog debija

 

Stigao je prvi trejler za TV seriju „The Wheel of Time“ koji daje uvid u predstojeću Amazonovu adaptaciju epske fantastične serije Roberta Jordana od 14 knjiga uoči izlaska 19. novembra na „Amazon Prime Video“.

Trejler „The Wheel of Time“ postavlja pozornicu za seriju, uspostavljajući neka od osnovnih načela svijeta Roberta Jordana, sa posebnim fokusom na Moiraine Damodred (Rosamund Pike), članicu grupe ženskih čarobnjaka koja je poznata kao Aes Sedai.

Trejler takođe prikazuje prvi pogled na mlađu glumačku postavu: Madeleine Madden (Egwene al’Vere), Marcus Rutherford (Perrin Aybara), Barney Harris (Mat Cauthon), Zoë Robins (Nynaeve al’Meara) i Josha Stradowski (Rand al ‘Thor). To su pet likova u Jordanovim knjigama kojima Moiraine završava mentorstvo dok putuju kako bi spasili svijet od tame.

Amazon je prvi put najavio da radi na adaptaciji 14-tomne sveske Roberta Jordana još 2018. godine. Međutim, snimanje ovog fantastičnog serijala je odgođeno zbog pandemije COVID-19.

Ova Amazonova serija, tehnički, već je bila prikazana na ekranu. Pokušaj predstavljanja „The Wheel of Time“ desio se 2015. godine, kada je FXX emitovao polučasovnu epizodu „The Wheel of Time: Winter Dragon“.

To je bila pilot epizoda koja je tajno proizvedena i emitovana u gluvo doba noći, iz razloga da se spriječi vraćanje prava adaptacije serije u Jordanov posjed.

Prve tri epizode „The Wheel of Time“ debitovaće na „Amazon Prime Video“ u petak, 19. novembra. Ostale epizode će izlaziti svake sljedeće sedmice do 24. decembra, kada počinje emitovanje finala sezone.

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.