Očekuje se da će OnePlus predstaviti još jedan vodeći telefon do kraja godine, a navodno će mu biti ime OnePlus 10T. Nije Pro, niti Ultra, a njegove specifikacije koje su procurile sugerišu da je ovo zaista vodeći model gdje je moćni čipset njegova jedina premijum karakteristika.

Prema prilično pouzdanom izvoru Digital Chat Station-u, OnePlus 10T će imati 6,67” OLED sa 120 Hz brzinom osvježavanja i rezolucijom od 1080p – to je isto podešavanje kao OnePlus 10R/Ace, sve do skenera otiska prsta ispod ekrana.

OnePlus 10T specifikacije

Imaće jednu rupu u ekranu za selfi kameru od 16 MP, dok će pozadi imati glavnu kameru od 50 MP sa otvorom blende f/1.8 i senzorom od 1/1.5” uz ultraširoku kameru od 8 MP i senzor dubine od 2 MP.

OnePlus će isporučiti 10T sa punjačem od 160W koji će moći dopuniti bateriju od 4800 mAh na 150W. Ostale specifikacije uključuju NFC i stereo zvučnike. Još uvijek čekamo najave iz kompanije u vezi sa rokom dolaska telefona.

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.