Pogledajte uživo predstavljanje Oppo Find N sklopivog smartfona

 

Oppo održava svoj godišnji Inno Day događaj u Shenzhenu, Kina, i jednom godišnje predstavlja najbolju tehnologiju koju je kompanija razvila za proizvode koji dolaze u bliskoj i daljoj budućnosti. Možete pogledati uvodni govor prvog dana kako biste vidjeli novi MariSilicon X NPU, Oppo Air Glass AR monokl i prototip telefona sa kamerom na uvlačenje.

Drugi dan događaja fokusiranog na inovacije donosi prvi sklopivi model kompanije Oppo Find N. Oppo drži svoje karte skrivene, tako da ćete morati gledati prijenos uživo za prve zvanične detalje o novom uređaju.

Pročitajte još: Oppo Find N – specifikacije i cijena

Već smo vidjeli uvid u dizajn u teaser videu koji prikazuje telefon u presavijenom i rasklopljenom stanju. Oppo je nagovijestio da je telefon na preklop razvijao godinama – sklopivi prototip je prvi put javno prikazan prije dvije godine, ali su sigurno bile godine razvoja iza zatvorenih vrata prije toga.

Drugi dan je fokusiran isključivo na Find N foldable, iako bi Oppo mogao imati iznenađenje, prenos možete pratiti uživo na videu ispod.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.