Supermassive Games je otkrio zvanične PC sistemske zahtjeve za The Quarry

 

Prema specifikacijama računara, The Quarry igri će biti potrebno 50 GB slobodnog prostora na čvrstom disku i, naravno, koristiće Denuvo tehnologiju protiv neovlašćenog pristupa.

Za pokretanje igre, PC igračima će najmanje trebati AMD FX-8350 ili Intel i5-3570 sa 8 GB RAM-a. Prema riječima programera, Nvidia GTX 780 i AMD Radeon RX 470 su minimalno potrebne grafičke kartice piše play.co.rs.

Supermassive preporučuje korišćenje AMD Ryzen 7-3800XT ili Intel i9-10900K sa 16 GB RAM-a i Nvidia RTX 2060 ili AMD Radeon RX 5700.

Puni sistemski zahtjevi za The Quarry glase:

Minimalni sistemski zahtjevi The Quarry

  • Procesor: AMD FX-8350 \ Intel i5-3570
  • RAM: 8 GB
  • Grafička kartica: Nvidia GTX 780 / Radeon RX 470
  • Prostor na disku: 50 GB

Preporučeni sistemski zahtjevi za The Quarry

  • Procesor: AMD Ryzen 7-3800XT \ Intel i9-10900K
  • RAM: 16 GB
  • Grafička kartica: Nvidia RTX 2060 / Radeon RX 5700
  • Prostor na disku: 50 GB

 

Mogućnost “premotavanja” kako bi se ispravile fatalne greške

 

The Quarry, predstojeća narativna horor igra iz Supermassive Games, imaće 186 završetaka.

Svaki završetak će zavisiti od izbora koje napravite u igri sa likovima koji se ne mogu igrati. Ovi završeci mogu rezultirati životom ili smrću, jer će se priča mijenjati u zavisnosti od navedenih izbora – koji su svi uključeni u scenario od 1.000 stranica.

Ako igrate igre Supermassive Games studija, vjerovatno možete očekivati da će barem jedan, a obično više likova umrijeti u vašem igranju. The Quarry neće biti drugačiji. Direktor igre The Quarry Vil Bajls je objasnio novu mehaniku koja će biti dostupna u igri kada igrači pobjede igru koja će im omogućiti da ponište određeni broj smrti.

„Death Rewind je mehanizam za ponovni pokušaj koji se otključava nakon što prođete kroz priču ili ako kupite Deluxe izdanje igre“, objašnjava Bajls. „U suštini imate tri „života“ koji vam omogućavaju da izbjegnete smrt lika po cijenu korišćenja jednog od života. Bićete vraćeni u trenutak kada ste napravili kritičan izbor koji rezultira smrću lika tako da možete napraviti drugačiji izbor.”

Iako je malo sumnjivo da je mehanika koju bi bilo korisno imati čak i od vašeg prvog igranja, Bajls je takođe objasnio da je za The Quarry potrebno oko 10 sati da se igra, u zavisnosti od igrača.

„Igra je takođe dizajnirana da može da se ponovo igra veoma dobro, jer mislimo da će mnogi željeti da idu alternativnim putevima i donesu različite izbore”, rekao je Vil Bajls.

The Quarry će biti objavljen na PC-u 10. juna!

(IT mixer)

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.