Glumica Bet Midler podijelila je na društvenoj mreži Twitter fotografiju nastalu u Metropolitan muzeju u Njujorku koja je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama

 

Brojne komentare na društvenim mrežama izazvala je fotografija tri djevojčice koje gledaju u svoje pametne telefone.

Pametni telefoni mnoge su potpuno obuzeli i ništa sem sljaštećeg ekrana nije im dovoljno interesantno.

Pročitajte još: Reklama za iPhone 11 zapalila internet, žele je zabraniti

Nije rijetka pojava da vidite prijatelje kako sjede zajedno u kafiću, malo razgovaraju, a onda počnu da gledaju u mobilni telefon, odgovaraju na poruke i provjeravaju šta ima novo na „mrežama“. Sa tinejdžerima je, čini se, situacija još gora.

Ništa drugačije nije ni u svijetu, a slavna holivudska glumica Bet Midler podijelila je na društvenoj mreži Twitter fotografiju nastalu u Metropolitan muzeju u Njujorku na kojoj se vide tri devojčice koje sjede pored istorijske slike Jeana-Baptistea Greuzea.

Na fotografiji se vidi da njih umjetnost ne zanima, one su slici okrenule leđa i gledale u mobilni telefon. Svaka u svoj, naravno.

Izdvajamo neke komentare koje je izazvala ova fotografija:

„Predajem u jednoj školi i tako izgleda moja borba svakog dana. Oni bukvalno plaču ako im oduzmete telefone koje koriste tokom časa“, jedan je od komentara.

„Djeca i njihovi prokleti telefoni“, još jedan je od komentara.

(B92)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.