Prvi telefon kompanije Nothing – Phone 1 stiže u julu, a o izgledu uređaja se spekuliše već neko vrijeme

 

Nove slike Nothing Phone 1 smartfona konačno rješavaju misteriju, pa svi zainteresovani mogu da vide spoljašnjost Nothing telefona.

Kreator trenutno najzanimljivijih slušalica na svijetu uskoro dakle lansira i svoj prvi telefon. Najzanimljivije je to što se radi o uređaju kompanije koja nikada do sada nije napravila nešto slično, a mnogi zbog toga sumnjaju da je nemoguće da uređaj bude dobar.

Nothing ima samo jedan proizvod – Nothing Ear bežične slušalice, koje koštaju 100 dolara i uopšte nisu loše, pa su za mnoge među najboljim slušalicama iz 2021. godine.

Pretpostavlja se da bi i Nothing Phone 1 mogao da ponudi nešto slično – povoljnu cijenu, dobar izgled i finu funkcionalnost.

Prema ranije otkrivenim podacima stiže s OLED ekranom od 6,55 inča i s Android operativnim sistemom. Ostali detalji nisu poznati, pa će zainteresovani morati da sačekaju 12. jul, kada je zakazana premijera.

Dok se o cijeni još uvijek ne zna ništa, spoljašnjost Phone 1 uređaja je konačno otkrivena, i to na zvaničnom Twitter nalogu kompanije.

Ima providne elemente baš kao i pomenute slušalice, a vidi se i dualna kamera sa zadnje strane, te to da telefon ima bežično punjenje.

Pored toga se zna da stiže s Qualcomm Snapdragon čipsetom i modifikovanom verzijom operativnog sistema. Ostali detalji će biti otkriveni 12. jula, kada Phone 1 izlazi u javnost.

(Mashable)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.