Fortnite: Battle Royale, jedna od najpopularnijih igara današnjice će 30. juna “oživjeti” u Novom Sadu, gde će 50 igrača moći da učestvuje u pravom Battle Royale okršaju i borbi za vrijednu nagradu.

Organizatori AAaaa Festival i Paintball klub Shooters Novi Sad će se pobrinuti da u bajk parku Bukovac obezbjede veliki teren na kojem će biti sakriven veliki broj oružja koje moraju pronaći, baš kao u igrama. Na raspolaganju će biti paintball puška, praćka, štit, gumeni čekić, dimnu bombu, kao i dodatnu municiju.

Igrači će u borbu do posljednjeg na nogama biti raspoređeni u timove od po troje, a možete se prijaviti i pojedinačno, jer će vas organizatori rado upariti sa ostalima. Pošto je reč o timskoj igri, saigrači se mogu oživljavati i sakupljati dodatne živote, što je svakako kul stvar.

Organizatori su naveli da će uskoro otkriti i detalje o izgledu oružja, sakupljanju terena za borbu, i ostalo što će ovaj zanimljivi događaj učiniti još interesantnijim. Glavna nagrada za ovo Fortnite takmičenje trenutno nije poznata, ali je otkriveno da će svaki od učesnika imati priliku da prođe kurs samoodbrane u organizaciji Krav Maga Klub Street Contact / Novi Sad, što svakako vredi naučiti.

Da bi sve bilo nalik Fortnajtu, takmičari se mogu slobodno maskirati u kostime i boriti se sa stilom. Prijave za „Fortnite takmičenje“ su već otvorene.

Ovaj događaj je stvarno nešto specijalno i što se retko viđa, tako da ako ste zainteresovani prijavite se što prije po sniženoj cijeni.

Kako navode organizatori na FB stranici na kojoj možete provjeriti sve detalje i obaviti prijavu:

Takmičenje će se održati u Novom Sadu, tačnije u dolini Bike Pakra Bukovac 30. juna sa početkom u 11h. Vrijeme trajanja same igre je sat i po vremena. 💣

Koncept igre:
U isto vreme 50 ljudi će da se razbeži po terenu na kojem će moći da pronađu i iskoriste sljedeće oružje pomoću kojeg će moći da se odbrane ili eleminišu svoje protivnike:
1)Paintball pušku,
2)Praćku,
3)Štit,
4)Gumeni čekić,
5)Pljucu,
6)Dimnu bombu.
7)Dodatnu municiju,
I još par iznenađenja.

Svaki učesnik će raspolagati sa jednim životom (koga pogodi kuglica mora da napusti teren).

Na terenu će postojati mogućnost oživljavanja i pronalaženja dodatnih života.🎈

Takmičenje se odvija u timovima od po tri člana. Postoji mogućnost i pojedinačne prijave pa ćemo vas spojiti sa ostalim igračima koji nemaju svoj tim.

Događaj je namenjen za osobe starije od 18 godina❗️

Kotizacija po učesniku iznosi:
1.6. – 5.6.👉 1300 RSD
6.6 – 24.6.👉 500 RSD
25.6. – 28.6.👉 1700 RSD
29.6. i na dan događaja 2000 RSD

Kako biste rezervisali svoje mjesto potrebno je uplatiti avans od 500 RSD, a ostatak iznosa je potrebno donijeti na dan događaja.