Philips 34E1C5600HE od 34 (86,36 cm) dizajniran je da zadovolji specifične potrebe i izazove koji dolaze s hibridnim stilom rada. Bogat funkcijama i mogućnostima, pruža sve što je potrebno za udaljeno radno okruženje i više, sve u jednom elegantnom paketu.

Philips 34E1C5600HE ima funkcije za sve profesije, od grafičko orijentisanih oblasti poput fotografije i CAD-CAM do oblasti orijentisanih na brojeve kao što su računovodstvo i finansije. Sa svojim panelom visokih performansi od 34″ (86,36 cm), njegovom CrystalClear UltraWide QHD 3440 x 1440 rezolucijom i tehnologijom Ultra Wide-Color, ovaj monitor nudi izuzetno živopisno i zadovoljavajuće vizuelno iskustvo. Široki uglovi gledanja od 178°/178° u kombinaciji sa izdašnim formatom 21:9 rezultiraju većom produktivnošću s puno prostora za uporedna poređenja, velikim tabelama i udobnom saradnjom sa kolegama.

Philips predstavio monitor 34E1C5600HE

Osim svojih izvanrednih vizuelnih performansi, Philips 34E1C5600HE oprema profesionalce koji rade od kuće praktičnim, inteligentnim funkcijama koje podržavaju njihov fokus i produktivnost. Na primjer, video konferencije su sada glavni oslonac rada na daljinu i ovaj monitor nudi kvalitetu, pouzdanost i sigurnost koju korisnici traže. Ugrađena web kamera od 5 MP, sertifikovana za Windows HelloTM, daje sliku visokog kvaliteta, dok mikrofon za poništavanje buke i integrisani zvučnici od 5 W pružaju jasnu komunikaciju i optimalnu interakciju. Za dodatni mir, fizički prekidač kamere osigurava privatnost korisnika kada se ne koristi.

Philips predstavio monitor 34E1C5600HE

Fleksibilno povezivanje je apsolutno neophodno na današnjem radnom mestu, bez obzira na to gdje se nalazi, zbog čega Philips 34E1C5600HE uključuje niz praktičnih funkcija za više zadataka. Na primjer, MultiView tehnologija omogućava korisnicima da rade s nekoliko uređaja istovremeno, dok USB-C konektor s napajanjem pruža jednostavno rješenje s jednim kablom za brzi prenos podataka i punjenje koje štedi vrijeme.

Pored svih ovih karakteristika, korisnici Philips 34E1C5600HE mogu biti sigurni da je i njihova fizička udobnost uzeta u obzir, zahvaljujući LowBlue modu i tehnologiji FlickerFree, u kombinaciji s podešavanjem visine i nagiba postolja prilagođenog držanju.

 

Cijene i dostupnost

Philips 34E1C5600HE će biti dostupan za kupovinu od jula 2022. po cijeni od £479.99 / 559 EUR.

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.