U susret beta testiranju koje će uskoro da počne, Square Enix je riješio da igračima koji će Marvel’s Avengers igrati na računarima pruži uvid u sistemske zahtjeve, kako bi oni imali dovoljno vremena da se pripreme za sam izlazak 4. septembra

 

Sistemski zahtjevi za Marvel’s Avengers su podeljeni u dvije kategorije, minimalne i preporučene, koji najvjerovatnije odgovaraju igranju u 1080p rezoluciji.

Ono po čemu se ovaj naslov izdvaja od velikog broja drugih jesu opcione teksture visoke rezolucije.  To znači da ako igrate na nižim podešavanjima možete uštedeti na prostoru koji će igra da zauzima.

Minimum je sasvim solidan i zahtjeva samo i3 procesor, 8GB RAM memorije i grafiku sa 2GB VRAM, dok je kod preporučenih ipak potreban i7 sa duplo više RAM-a i video memorije.

 

Minimalan i preporučeni sistem

 

Minimalni sistemski zahtjevi:

* Procesor: CPU: i3-4160 ili ekvivalent

* Grafička kartica: NVIDIA GTX 950 ili AMD 270

* RAM: 8GB

* Prostor na disku: 75GB

Preporučeni sistemski zahtjevi:

* Procesor: Intel Core i7 4770K ili AMD Ryzen 5 1600

* Grafička kartica: NVIDIA GTX 1060 6GB ili AMD Radeon RX 480

* RAM: 16GB

* Prostor na disku: 110GB(SSD)

PC verzija Marvel’s Avengers dolazi sa širokim spektrom dodataka, poput otključanog frejmrejta, pune podrške za igranje sa mišem i tastaturom, 144Hz podrške i bogatijih grafičkih podešavanja.

Podsjetimo: Otvorena beta na PC-u zvanično počinje 21. avgusta, a oni koji su video-igru već naručili mogu je zaigrati od 14. avgusta.

Vidjećemo kakve će utiske ostaviti beta faza na igrače, i da li će uspjeti da spere razočarenje izazvano nizom sadržaja ekskluzivnog za Playstation konzolu, kao i za pretplatnike određenih servisa ili poklonike Intela.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.