Kraj godine je obilježio potpuno novi trejler za dugo očekivani S.T.A.L.K.E.R. 2.

 

Trejler za STALKER 2 dolazi kao kratki gejmplej snimak koji prikazuje okruženja koja će postojati u igri kroz oči protagoniste Skifa.

Developer GSC Game World je trejlerom želeo da prikaže kako će svijet igre da izgleda i kakav će osećaj pružati igračima. Na osnovu ovog kratkog videa kreiranog unutar endžina igre možemo vidjeti brzo smjenjivanje okruženja, jezivi krajolik i konstantno prisustvo opasnosti u Zoni.

STALKER 2 je svoje predstavljanje imao ranije tokom ove godine, na Majkrosoftovom specijalnom događaju, gdje je ujedno ozvaničeno i da će STALKER 2 biti Xbox konzolna ekskluziva (na neko vreme) i da će se istovremeno pojaviti za PC.

Datum izlaska trenutno nije poznat, ali se očekuje negdje tokom 2021. godine. Od drugih informacija koje smo dobili prije par meseci izdvajamo i podatak da će STALKER 2 raditi u 120 FPS i imaće ray-tracing podršku na Xbox Series X.

(play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.