Dead Island 2 je predstavljen još 2014. godine sa odličnim trejlerom, i planom da se pojavi 2015. godine. Pet godina kasnije, o Dead Island 2 se praktično malo toga čulo, osim o problemima u razvoju sa promenom studija zaduženih za razvoj.

Sada nažalost nismo dobili nikakve nove detalje vezane za Dead Island 2, već se na internetu pojavio čitav igrivi build igre, čime je dobijen niz novih fotografija i gameplay-a iz igre.

Dead Island 2 gameplay prikazuje nekoliko različitih lokacija u Los Anđelesu i borbu protiv zombija uz dinamični set vatrenog i hladnog oružja, u skladu sa Dead Island brendom. Moguće je videti opšte funkcionisanje gameplay-a, ali i probleme sa optimizacijom što je sasvim logično pošto nije u pitanju završena verzija.

Ovo je verzija igre iz 2015. godine, tako da je vrlo vjerovatno da Dead Island 2 izgleda potpuno drugačije nego što je tada bilo zamišljeno, kada je na igri radio Yager Development. Ideja igre je verovatno ostala ista, ali je pitanje koliko je duh originala vjerno prenijet tokom rada studija Dambuster koji je preuzeo zadatak 2019. godine.

Izdavač Deep Silver/Koch Media je već nekoliko puta do sada ubjeđivao da se od razvoja Dead Island 2 nije odustalo i da će izaći kad bude spreman. Eventualni izlazak je trenutno i dalje predmet maštanja fanova, ali se nadamo da će uskoro biti novih detalja.

(PlayZine)

 

https://www.youtube.com/watch?v=GDpydtKpb9E&feature=emb_title

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.